Ακίνητα Ενδιαφέροντος
    Δεν έχετε προσθέσει κανένα ακίνητο ακόμα!


Ευκαιρίες Καριέρας


Το μεσιτικό γραφείο Houseplus με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των κτηματομεσιτικών συμβάσεων και της κατασκευής και με κύριο χώρο δραστηριοποίησης την Ελληνική αγορά, έχει ως κύριο αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις πολυτελών κατοικιών, διαμερισμάτων, οικοπέδων και επαγγελματικών ακινήτων σε όλη την Αττική αλλά και πανελλαδικά.

Στην σημερινή, ιδιαίτερα δύσκολη εργασιακά εποχή, το Houseplus Real Estate σας παρέχει τη δυνατότητα να ανταμειφθείτε ανάλογα με τις επιδόσεις και τις ικανότητές σας. Η εταιρεία μας προσφέρει στους συνεργάτες της ,την υποδομή και την προβολή που είναι απαραίτητη, τόσο στον έντυπο τύπο όσο και στα site αναζήτησης ακινήτων, στην Ελληνική αλλά και την Διεθνή αγορά . Οι συνεργάτες μας λαμβάνουν τις πιο ανταγωνιστικές αποδοχές και επιπλέον στόχους καθώς και δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης .

Για να κλείσουμε μια συνάντηση προκειμένου να ενημερωθείτε πλήρως για την πιθανότητα συνεργασίας μας , παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε εδώ, ή να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας στο 210 8001999.